KELLY ROSS
MEET KELLY ROSS

 

Beautiful, sexy, energetic and always smiling!!  She's a girl's best friend and a man's secret fantasy! With DJ Superior as her mentor Kelly Ross is definitely a DJ you want on your event. Expect sexy sounds of R&B & Hip Hop, Urban eclectic tunes and a touch of (Afro) House.

 

Book Kelly Ross for your Club Night, Festival, Birthday Party, Wedding, or corporate event.

 

 

MUSIC

NEWS

Maandag 12 augustus 2019

DE OPNAMES VAN SECRET CIRCLE - ROOM 666 IS A WRAP

Afgelopen weekend (10 en 11 augustus) vonden de opnames plaats van het nieuwe Seizoen van Room 666 Secret Circle met als nieuwe presentatrice Kelly Ross.  Deze hete dating programma is vanaf oktober te zien op TV en online. 

Donderdag 30 mei 2019

Dj KELLY ROSS GAAT HET TV-PROGRAMMA ROOM 666 PRESENTEREN
Vanaf dit najaar te zien op televisie


‘Dj Kelly Ross’ debuut als presentatrice: een hete dating show!’

 

Kelly Ross, bekend als dj én als oud-verleidster van Temptation Island, voegt nu tv-presentatrice toe aan haar portfolio. De blondine waagt een sprong in het diepe en gaat voor het eerst een nationaal televisieprogramma presenteren.

De bekende oud-verleidster van Temptation Island neemt voor het programma plaats aan de andere kant van de tafel als presentatrice. Dj Kelly Ross staat erom bekend dat zij geen blad voor de mond neemt wanneer gesprekken over seks of taboes gaan. Iets wat haar ten goede komt wanneer zij de heetste dating show van dit moment draagt én de kandidaten ondervraagt en ondersteunt in hun zoektocht naar liefde en passie.

De heetste dating show
In het programma Room 666 zijn er drie hotelkamers met in iedere kamer een verrassing. De hoofdkandidaat moet een keuze maken voor een dame/jongeman waarmee hij/zij de nacht gaat doorbrengen. Wie gaan ze daar aantreffen? Een stille erotische droom? Iets wat ze helemaal niet willen of durven? Of een match made in heaven? Als presentatrice staat dj Kelly Ross de kandidaten bij: ze gaat aan de slag als wingwoman 2.0 om de kandidaten te helpen met de keuzes die zij moeten maken.

De kandidaat heeft steeds 15 minuten om te bepalen: ‘blijf ik in deze kamer?’. Kiest de kandidaat om door te gaan naar de volgende kamer, dan kan hij nooit meer terug. Aangekomen bij de derde kamer is de kandidaat verplicht om daar de nacht door te brengen. En die keuze... pakt soms toch iets minder goed uit!

Opnames van het programma staan eind juni gepland en zal dit najaar op televisie verschijnen bij Secret Circle.

Rotterdam, 8 januari 2019

 

KELLY ROSS IN LINDA. MEIDEN

Rotterdam, 22 november 2018

 

KELLY ROSS IN HET BILLENBOEK

 

Carlos Lens is door het land gegaan op zoek naar de beste billen in zijn netwerk , echte billen, nep billen, grote billen, fitgirls, meningen van dj s en ook hij staat in zijn blote bil... 1 van de billen in het Billenboek is die van DJ Kelly Ross, ben je benieuwd naar oa haar verhaal ?

 

Voor meer informatie kijk op: www.hetbillenboek.nl

Rotterdam, May 22nd 2018

 

KELLY ROSS IN TEMPTATION ISLAND VIPS 2018

 

An all new Season of Temptation Island VIPS on June 7th 2018. Four Dutch VIP couples take the ultimate relationship test in beautiful Mexico. Kelly Ross will be seen in this season as the sexy, outgoing, funny seductress.

 

Don't miss out. Only on Videoland.

Click for more info about this Season's Temptation Island VIPS 

VIDEOS